Sunday, January 14, 2018

او مرگ را تا به ابد فرو خواهد بلعيد خداوندگار اشكها را از هر چهره خواهد زدود وننگ قوم خويش را از تمامي زمين بر خواهد گرفت زيرا كه خداوند سخن گفت است 
  اشعیا  فصل  25
 براي خانوادهاي اين عزيزان در دعا هستیم .
در نام عیسی مسیح زنده برای یکایک باز ماندگان تسلی می طبیم.
آمین






چهار زن برنده نوبل صلح از دولت ایران خواستند که به حقوق معترضان احترام بگذارد

 چهار زن برنده نوبل صلح طی صدور بیانیه‌ای از دولت ایران خواستند در مورد وقایع اخیر و دستگیر‌های گسترده در واکنش به تجمعات صلح آمیز، تحقیقات مستقل انجام داده و فورا تمام بازداشت شدگان را آزاد و ناقضان حقوق بشر را شناسایی و مجازات کند. آنها همچنین حمایت خود را از خواسته‌های مشروع اقتصادی و حقوق بشری مردم ایران اعلام کردند.

متن کامل بیانیه را که مرکز حامیان حقوق بشر، منتشر کرده است در ادامه بخوانید:

برندگان جایزه نوبل صلح شیرین عبادی، جودی ویلیامز، لیما گبوی و توکول کرمان، از جمهوری اسلامی ایران خواستند تا در مورد استفاده از خشونت، به ویژه خشونت‌های کشنده و دستگیری‌های دسته جمعی در واکنش به اعتراضات در ۷۵ شهر در سراسر کشور، که از ۲۸ دسامبر ۲۰۱۷ شروع شده بود، تحقیقات مستقل انجام دهد. دولت باید به اعضای پارلمان ایران و مقامات حقوق بشری سازمان ملل، یعنی گزارشگر ویژه ایران، اجازه انجام تحقیقات موازی دهد. برندگان صلح نوبل همچنین خواستار آزادی فوری فعالان و معترضانی شدند که صرفا برای تجمعات صلح آمیز و بیان عقاید خود بازداشت شده‌اند. آنها خواستار پاسخگویی ناقضان حقوق بشر شدند..
طبق گزارش‌های دولتی، در هفت روز از اعتراضات، حداقل ۲۲ تن در خیابان‌ها کشته شدند. یک عضو پارلمان ایران تأیید کرد که مقامات حدود ۳۷۰۰ معترض را در سراسر کشور دستگیر کرده‌اند. حداقل دو تن از این معترضین در زمان بازداشت جان باخته‌اند. اعضای پارلمان ایران همچنین خاطر نشان کردند که ۹۰ فعال دانشجویی توسط نیروهای امنیتی بازداشت شده‌اند که اکثر آنها در هیچ اعتراض خیابانی دخیل نبوده‌اند اما به عنوان یک اقدام پیشگیرانه بازداشت شده‌اند. بسیاری از معترضان همچنان در بازداشت هستند و از شرایط بازداشت و نحوه نگهداری آنها اطلاعات کمی موجود است.
در واقع جمهوری اسلامی ایران برای چندین دهه حقوق شهروندان ایرانی را که تحت قانون اساسی و قانون بین المللی حقوق بشر به رسمیت شناخته شده است نادیده گرفته است. آزادی بیان و آزادی تجمعات صلح آمیز به شدت سرکوب می‌شود. مقامات به طور مرتب استانداردهای محاکمه عادلانه را نادیده گرفته و بدرفتاری در زندانها یک امر عادی است. مردم ایران با تبعیض سیستماتیک بر اساس جنسیت، قومیت و مذهب مواجه هستند.
علاوه بر این، مقامات سیاست‌های اقتصادی را دنبال می‌کنند که پاسخگوی نیازهای مردم، به ویژه در شهرهای کوچک و روستاهایی که اعتراضات اخیر در آنها رخ داده، نبوده است. دولت دارای بودجه نظامی عظیمی است و منابع مالی را صرف دخالت در کشورهای منطقه می‌کند، در حالی که فقر و بیکاری در داخل کشور ادامه دارد. لغو تحریم‌ها تا به حال تاثیر کمی بر زندگی مردم داشته است و فساد در میان مقامات دولتی به طور گسترده و در سطح بالایی وجود دارد.
هنگامی که روزنامه نگاران این سیاست‌ها را مورد سوال قرار می‌دهند یا کارگران تجمعاتی را برای تقاضای دستمزد و شرایط زندگی بهتر سازماندهی می‌کنند، آنها با سانسور و دستگیری روبرو می‌شوند. همه این عوامل مردم را به خیابان‌ها کشاند تا نارضایتی خود را از وضعیت فعلی ابراز کنند.
چهار برنده جایزۀ نوبل صلح از خواسته‌های مشروع اقتصادی و حقوق بشری ایرانیان حمایت کرده و از مقامات ایران خواستند که به آنها پاسخ دهند. ما از جمهوری اسلامی خواستار:
احترام به حقوق معترضان و بازداشت شدگان و آزادی همه کسانی که به واسطه اقدامات صلح آمیر دستگیر شده اند
تحقیق و مجازات نقض حقوق بشر و توجه به خواسته‌های قانونی اقتصادی و حقوق بشری مردم ایران هستیم.
جدی ویلیامز، برنده نوبل صلح (۱۹۹۷)
شیرین عبادی، برنده نوبل صلح ) ۲۰۰۳)
توکل کرمان، برنده نوبل صلح )۲۰۱۱)
لیما گبوی، برنده نوبل صلح )۲۰۱۱)

منیع: خبرگزاری هرانا

یکی از نزدیکان سارو قهرمانی می‌گوید بعد از یازده روز ناپدید بودن، جنازه او "از طرف اداره اطلاعات سنندج به خانواده اش تحویل داده شد". سارو یازده روز پیش در اعتراضات در سنندج شرکت کرد بود.


Saturday, January 13, 2018

واکنش مسئولین جشنواره فجر به افتادن روسری نوازنده خانم گروه موسیقی چین، جشنواره موسیقی فجر- فرهنگسرای نیاوران


بیانیه‌ی شوراهای صنفی سراسر کشور در محکومیت “سناریو سازی‌های اخیر و بازداشت گسترده دانشجویان و فعالان صنفی”
خبرگزاری هرانا – شوراهای صنفی ۳۵ دانشگاه از سراسر کشور با نگارش بیانیه ای به حوادث اخیر ایران از جمله بازداشت پر تعداد دانشجویان و فعالان صنفی دانشگاه واکنش نشان داده اند، در قسمتی از این بیانیه آمده نهادهای مسئول به سواستفاده از شرایط ملتهب کشور برای سرکوب صدای مستقل دانشجویان متهم شده اند، این بیانیه اشاره می کند “نهادهای مسئول در دانشگاه و بیرون از دانشگاه که گویا برخاستن صدایی مستقل از دانشجویان در این سال‌ها به مذاقشان خوش نیامده است، کوشیدند فرصت را مغتنم شمارند و با توجه اعتراضات اخیر، فعالان صنفی و مستقل در سرتاسر کشور را نیز تحت فشار قرار دهند. بازداشت‌های فلّه‌ای و غیرقانونی تنها نشان می‌داد که نهادهای مسئول تا چه اندازه از جریانی مستقل که صدای خواسته‌های دانشجویان و نماینده‌ی اقشار فرودست جامعه باشد، هراس دارند.”

Sample Text

Powered by Blogger.

Video

Popular Posts

Our Facebook Page